0318 - 41 46 12

Over Installatiebedrijf Welgraven uit Bennekom

Welgraven Bennekom is een erkend installatiebedrijf in Bennekom dat zich met name richt op de particulieren en de kleine zakelijke markt.
Een nieuwe cv-ketel, complete cv-installatie of een nieuwe badkamer, alles is mogelijk. Installatie- en constructiebedrijf Welgraven Bennekom BV stelt zich breed op richting de klant. Al sinds 1960 sterk in grote en kleine projecten.

Wij zijn uiteraard op de hoogte van de laatste noviteiten als het gaat om cv-techniek, gas, water en sanitair. Zo zijn wij enthousiast over duurzame energie. Denk hierbij aan warmtepompinstallaties en zonneboilers. Ons team kan complete renovatie- en nieuwbouwprojecten opleveren, door intensieve samenwerking met tegelzetters, stukadoors, elektriciens en zink/dakwerkers - met ons als aanspreekpunt. We gaan niet snel iets uit de weg. Systemen ontwerpen gebeurt in eigen beheer, wat altijd resulteert in maatwerk. 

Aangelegde installatie worden door ons gerepareerd en onderhouden. Dankzij onze eigen 24-uurs storings- en onderhoudsdienst blijven onze klanten niet in de kou zitten. Wij zijn allemaal allround vakmensen en kunnen zelfstandig opereren. 
Welgraven Bennekom is lid van branchevereniging Uneto-VNI en is Erkend gas en water iInstallateur. Vanaf het eerste uur is het ons bedrijf Nefit-dealer ruim 36 jaar. 

Verder maken wij in onze eigen constructiewerkplaats complete staalconstructies, hekwerken, trappen en diverse maatwerk in staal, aluminium of roestvaststaal. Bijvoorbeeld de verzinkte staalconstructie voor de Muziektent in Bennekom is door ons gemaakt en gemonteerd op het Van Slootenplein

Op deze site vindt u een aantal voorbeelden en daarnaast vindt u hier regelmatig nieuwe, interessante aanbiedingen op bijvoorbeeld ketels.

Informeer gerust vrijblijvend eens naar de mogelijkheden. Wij adviseren u graag!