CV KETEL / KETELVERVANGING

Het tijdig vervangen van de CV-ketel is niet alleen noodzakelijk als u in huis of op kantoor voorzien wil blijven van een aangename binnentemperatuur. Een groot voordeel dat hier nog bij gaat komen is de besparing die een nieuwe CV-ketel realiseert in verhouding tot het verbruik van uw oude CV-ketel. Doordat de techniek niet stil heeft gestaan is het mogelijk om voor een vergelijkbaar bedrag een nieuwe CV-ketel aan te schaffen die beter ingeregeld is. Dit zorgt voor een lagere energierekening en een verbetering van het comfort in huis of op kantoor.

Heeft u aan de oude CV-ketel vaak onderhoud en zijn de prestaties ook niet van een gewenst niveau dan is vervanging van de CV-ketel vaak de beste oplossing. Dit vergt natuurlijk een investering, maar doordat u een besparing kunt realiseren op het verbruik, het comfort kan verhogen en de onderhoudskosten kunt wegstrepen is deze investering er één die wij als specialist zeker aanraden.

Advies

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze en brengen voor u in kaart wat de besparingsmogelijkheden zijn. Laat u adviseren om zo tot een optimaal binnenklimaat te komen. Voor een vrijblijvend advies kunt u ons contactformulier invullen. Bij het vervangen van uw ketel kunnen wij vervolgens ook het onderhoud tot ons nemen. Vervang uw CV-ketel tijdig om het klimaatcomfort te waarborgen.