Welgraven Installatietechniek behaalt CO-certificering!

Bescherming tegen koolmonoxide samen!

Vanaf 1 april 2023 zijn er vernieuwde voorschriften van kracht voor de installatie, het onderhoud en de reparatie van uw centrale verwarming, geiser, gaskachel, of het wijzigen van gasleidingen.

Uitsluitend bedrijven met een CO-certificaat zijn bevoegd deze werkzaamheden uit te voeren. Het is verboden en strafbaar om een niet-gecertificeerd bedrijf in te schakelen of zelf aanpassingen te doen aan dergelijke gasverbrandingssystemen.

Welgraven Installatietechniek beschikt over het vereiste CO-certificaat, waardoor u verzekerd bent van veilige plaatsing en onderhoud van uw cv-ketel door onze experts.

Veiligheid boven alles!

Het verkrijgen van een CO-certificaat is geen eenvoudige opgave. Onze monteurs zijn hiervoor specifiek opgeleid, de bedrijfsprocedures zijn aangescherpt en we beschikken over geavanceerde meetinstrumenten. Bovendien wordt regelmatig gecontroleerd of Welgraven Installatietechniek blijft voldoen aan de strikte wettelijke normen.

De hogere standaarden waaraan ons bedrijf moet voldoen, brengen onvermijdelijk extra kosten met zich mee. Deze zullen wij noodgedwongen doorberekenen aan onze klanten. Hoewel extra uitgaven altijd vervelend zijn, is de veiligheid van u en uw naasten deze investering ongetwijfeld waard.